Elektrikerna i Östergötland

Kontakta oss vardagar 07-16

010 - 221 64 70

Jour alla andra tider

010 - 221 64 70

Följ oss på sociala medier

Stort utbud av lösningar och hög kompetens

Elektrikerna i Östergötland AB

Mångårigt företag med rätt anställdarätt plats.

Elektrikerna i Östergötland har en filosofi och den bygger på hållbara lösningar, hög standard och ett väl utfört arbete i alla lägen. När detta följs är förhoppningen att våra lösningar ska vara länge och utan krångel. Läs mer om vår historia och hur allt började nedan.

Elektrikerna i Östergötland grundades redan år 2012 av Joakim Samuelsson och Roger Karlsson som båda har mångårig erfarenhet från elbranschen. De upplevde en hög efterfrågan redan från start och efter några månader anställdes två nya personer - Lars Samuelsson och Andreas Samuelsson. De blev båda dessutom delägare i företaget. Det som gjorde att företaget stack ut redan från början är att vi tidigt hade fokus på nya tekniker och grön el. Idag är det en självklarhet för många men på den tiden såg det lite annorlunda ut. Vi förespråkar miljö och klimat rakt igenom och det genomsyrar allt vi gör. Miljöhotet går inte längre att ignorera och vi vill göra allt vi kan för att dra vårt strå till stacken.

Vi tar emot förfrågningar i hela Östergötland och erbjuder ett brett utbud av tjänster både för privatpersoner och företag. Vi är också med i branschorganisationen IN (Installatörsföretagen) vilket är en extra trygghet för dig som kund. Du kan förvänta dig hög service och ett väl utfört arbete oavsett vilken typ av lösning du anlitar oss för. Vi är noga med att lyssna på dig som kund och komma fram till en lösning som vi båda känner oss 100 % bekväma med. Har du frågor om våra tjänster eller vill veta mer om hur vi tänker kring grön el är det bara att höra av dig till oss. Vi svarar gärna på alla frågor du kan tänkas ha.

Följ oss på sociala medier!