Om oss

Elektrikerna i Östergötland grundades 2012 av Joakim Samuelsson och Roger Karlsson som hade lång erfarenhet av elbranschen sedan mitten av 90-talet. Tjänsterna som då efterfrågades ökade i rask takt och på några månader tillkom både Lars Samuelsson och Andreas Samuelsson som delägare och elektriker. Redan från början har Elektrikerna i Östergötland jobbat med ny teknik och grönare el inom elbranschen och förespråkar detta rakt igenom. Hos oss är miljön ett stort ansvarsområde som vi tar på fullaste allvar, det är viktigt att arbeta ur ett miljöperspektiv samt ge våra kunder ett grönt resultat. Befinner du dig i Östergötland, i städer så som Mjölby, Vadstena, Linköping eller Boxholm med omnejd och vill ha vår hjälp med detta är det bara att höra av sig. 

Här på Elektrikerna i Östergötland jobbar vi för hållbara lösningar både hos kund samt inom företaget. Med hög standard och väl utfört arbete är förhoppningen att våra lösningar kommer följa med dig under en längre tid. Det här är något vi kan erbjuda för er i bland annat Vadstena, Mjölby, Linköping och Boxholm med omnejd. 

Vi sitter med huvudkontor i Mjölby då vi ser att det är god förbindning i vägnätet här ifrån. Vi erbjuder våra tjänster runt om i Östergötland, exempelvis till er i Vadstena, Linköping och Boxholm med omnejd. 

Elektrikerna i Östergötland är med i branchorganisationen IN (Installatörsföretagen).