Elektrikerna i Östergötland

Kontakta oss vardagar 07-16

010 - 221 64 70

Jour alla andra tider

010 - 221 64 70

Följ oss på sociala medier

Elektrikerna i Östergötland AB

Laddbox i Linköping

Vi på Elektrikerna i Östergötland har märkt av den ökande efterfrågan på laddboxar och laddstolpar i hela Sverige. Kravet på skickliga och tillförlitliga specialister för att genomföra dessa installationer har aldrig varit högre. 

Vi har ett dedikerat team av elektriker som har specialiserat sig på laddboxinstallationer i Linköping och de är redo att hjälpa dig installera en laddningsstation på ett säkert och effektivt sätt. Vi erbjuder våra tjänster till både företag och privatpersoner i Linköping som behöver laddboxar.

Eldrivna fordon för ett mer hållbart transportsätt.

Det är därför fler väljer att investera i en elbil när det är dags att byta ut den gamla. Elbilar har flera miljövänliga fördelar vilket naturligtvis bidrar till deras växande popularitet. Således innebär detta också att efterfrågan på laddboxar och laddstolpar ökar, särskilt på arbetsplatser och allmänna laddningsstationer, men också för hemmabruk. 

Få hjälp att installera en laddbox

Elektrikerna i Östergötland är redo att hjälpa till att uppfylla detta växande behov. Om du planerar att skaffa en elbil och behöver en laddstation hemma, tveka inte att kontakta oss idag för hjälp med att installera laddboxar i Linköping. Vi prioriterar alltid dina unika behov och förväntningar. Vi strävar efter att alltid leverera lösningar som får dig att känna dig trygg och nöjd. Vi anser att varje kund är unik och vi ser därför till att anpassa våra lösningar så att de passar perfekt för just dig. Vårt team arbetar nära dig och tar hänsyn till dina önskemål för att kunna tillgodose dem på bästa möjliga sätt. Om du behöver hjälp med att installera laddboxar i Linköping kan du kontakta oss via telefon eller e-post. Vi hjälper dig genom hela processen, från planering till genomförande.

Följ oss på sociala medier!