Elektrikerna i Östergötland

Kontakta oss vardagar 07-16

010 - 221 64 70

Jour alla andra tider

010 - 221 64 70

Följ oss på sociala medier

Elektrikerna i Östergötland AB

Elektriker i Ödeshög

Om du är i behov av en pålitlig och kvalificerad elektriker, har du hittat rätt. Våra elektriker i Östergötland är beredda att hjälpa till med allt från mindre belysningsinstallationer till omfattande anläggningsarbeten. 

Kundnöjdhet är vår prioritet, och vi strävar efter att förstå dina unika behov. Detta tillåter oss att utföra mer skräddarsydda och effektiva jobb som möter dina krav. När du engagerar en elektriker från Boxholm, Vadstena, Linköping, Motala eller Ödeshög genom vårt team i Östergötland, kan du alltid räkna med professionella resultat och den bästa möjliga servicen.

Elektriker med fokus på hållbarhet 

Vi anser att det är kritiskt att vi tar vårt miljöansvar på allvar. Därför har vi på Elektrikerna i Östergötland ett djupt engagemang för grön energi och hållbara metoder. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att vi alltid strävar efter att minska vår klimatpåverkan i vårt arbete, utan att kompromissa med kvaliteten. Om du vill analysera din elförbrukning och letar efter en mer kostnadseffektiv och modern lösning, erbjuder vi flera alternativ, inklusive solpaneler och luftvärmepumpar. Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå dina behov och önskemål. Utifrån detta kan vi hitta en passande lösning.

Om du däremot behöver en elektriker för ROT-, nybyggnads- eller lantbruksinstallationer i Ödeshög och närliggande områden, står våra elektriker självklart till din tjänst med installation, elsäkerhet och felsökning.

Det är avgörande för en säker och effektiv elinstallation att anlita en elektriker med rätt kompetens och erfarenhet. Vi har den expertis som krävs för att leverera ett professionellt resultat med kunden i åtanke. Vi tar hänsyn till dina specifika önskemål på ett kostnadseffektivt sätt. Tillsammans kommer vi överens om den lösning som bäst uppfyller dina behov.

Följ oss på sociala medier!