Elektrikerna i Östergötland

Kontakta oss vardagar 07-16

010 - 221 64 70

Jour alla andra tider

010 - 221 64 70

Följ oss på sociala medier

Elektrikerna i Östergötland AB

Solceller i Mjölby

När klimatpåverkan är en ständigt aktuell fråga är det viktigt för många att göra så mycket som möjligt för att motverka det. Med hjälp av solceller kan vi göra just detta.

Solceller omvandlar solens strålar till energi, som i sin tur producerar el. Det innebär att du kan sänka din egen elkostnad och bli mer självhushållande på el. Samtidigt kan du sälja elen du inte behöver till elleverantörerna. Vi på Elektrikerna i Östergötland installerar solceller till både privatpersoner och företag.

Fördelar med solceller i Mjölby

En av anledningarna till att solceller har blivit så populärt är för att el från solen räknas som en förnybar energikälla. Det har alltså en mindre påverkan på klimatet. Solpanel är fri från utsläpp av växthusgaser och dessutom kan elen produceras utan att det stör djur eller natur. Många väljer därför att sätta upp sina egna solcellspaneler hemmavid. 

Oftast kan du sätta upp dina solpaneler på taket, vilket betyder att de inte kommer att vara särskilt iögonfallande. Processen med att sätta upp solcellspaneler är förhållandevis okomplicerad. Däremot får du inte installera dina solceller helt själv. Det här beror på att solcellerna ska bli kopplade till ditt elnät och det finns en del elektriska komponenter som måste bli monterade på rätt sätt. De delar du kan installera själv kräver även en hel del planering och förarbete. Dessutom går du miste om solcellsbidrag om du bestämmer dig för att köpa materialet själv.

När du i stället låter oss ta hand om din installation kan du luta dig tillbaka och förlita dig på att vi utför arbetet väl och du får även då hela solcellsbidraget. Vår långa erfarenhet i kombination med vår vilja att skapa hållbara lösningar, gör att vi är i konstant utveckling. Det betyder att vi kommer att installera dina solceller med stor kunskap och pålitliga resultat.

Följ oss på sociala medier!