Elektrikerna i Östergötland

Kontakta oss vardagar 07-16

010 - 221 64 70

Jour alla andra tider

010 - 221 64 70

Följ oss på sociala medier

Elektrikerna i Östergötland AB

Elektriker i Mjölby

Behöver du anlita en pålitlig och skicklig elektriker har du kommit rätt. Elektrikerna i Östergötland hjälper dig med allt från mindre installationer av belysning, till storskaliga anläggningar.

Vi värdesätter våra kunder och därför har vi ett stort fokus på att lyssna in vad just dina behov är. På så sätt gör vi ett bättre arbete som tillgodoser dina önskemål. När du anlitar en elektriker Mjölby via Elektrikerna i Östergötland, kan du alltid förvänta dig professionella resultat och den bästa tänkbara service.

Elektriker med miljöfokus

Vi tycker att det är av stor vikt att ta vårt ansvar för miljön. Därför har också vi på Elektrikerna i Östergötland ett stort engagemang för grönare el och hållbara lösningar. När du tar hjälp av oss kan du alltid känna dig trygg med att vi i vårt arbete har fokus på minskade klimatavtryck, utan att du behöver kompromissa med kvaliteten. Vill du se om din elförbrukning och hitta en lösning som är mer kostnadseffektiv och uppdaterad har vi flera alternativ, inte minst solpaneler och luftvärmepumpar. Tillsammans med dig går vi igenom dina behov och önskemål. På basen av det kan vi sedan hitta en passande lösning.

Om du å andra sidan är i behov av en elektriker för rotentreprenad, nybyggnadsentreprenad eller lantbruksinstallationer i Mjölby med omnejd, kan våra elektriker givetvis även i de fallen hjälpa dig med installationer och elsäkerhet samt felsökning. 

För att försäkra dig om att du får en trygg och effektiv elinstallation är det avgörande att du anlitar en elektriker som har rätt kompetens och erfarenhet för uppdraget. Vi har all den expertis som behövs för att kunna leverera ett professionellt resultat med kunden i fokus. Vi utgår från dina specifika önskemål. Dessutom alltid på ett kostnadseffektivt sätt. Tillsammans kommer vi överens om den lösning som bäst uppfyller dina behov.

Följ oss på sociala medier!