Elektrikerna i Östergötland

Kontakta oss vardagar 07-16

010 - 221 64 70

Jour alla andra tider

010 - 221 64 70

Följ oss på sociala medier

Elektrikerna i Östergötland AB

Elektriker i Linköping

Om du letar efter en betrodd och kompetent elektriker, har du landat på rätt plats. Vi på Elektrikerna i Östergötland är redo att hjälpa dig med allt från enklare belysningsinstallationer till stora anläggningsprojekt. 

Vi sätter våra kunder i första hand och fokuserar därför starkt på att förstå dina unika behov. På detta sätt kan vi erbjuda bättre och mer skräddarsydda tjänster som uppfyller dina förväntningar. När du tar in en elektriker från Boxholm, Vadstena, Linköping, Motala eller Ödeshög via vårt team i Östergötland, kan du alltid förvänta dig högklassiga resultat och utmärkt service.

Elektriker med hållbarhet i fokus

Vi anser det som vår plikt att ta hand om vår miljö. Därför har vi på Elektrikerna i Östergötland ett starkt engagemang för grön energi och hållbara alternativ. Med oss kan du vara säker på att vi alltid prioriterar att minska klimatavtrycket i vårt arbete, utan att du behöver kompromissa med kvaliteten. Om du vill övervaka din elförbrukning och letar efter en mer kostnadseffektiv och modern lösning, erbjuder vi flera alternativ, inte minst solpaneler och luftvärmepumpar. Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå dina behov och preferenser och baserat på det kan vi hitta en passande lösning.

Om du å andra sidan behöver en elektriker för ROT-arbeten, nybyggnadsprojekt eller lantbruksinstallationer i och runt Linköping, kan våra elektriker självklart hjälpa till med installationer, elsäkerhet och felsökning.

Att anlita en elektriker med rätt kompetens och erfarenhet är avgörande för att få en säker och effektiv elinstallation. Vi har den expertis som krävs för att leverera ett professionellt resultat med kundens behov i centrum. Vi anpassar oss efter dina specifika önskemål på ett kostnadseffektivt sätt. Tillsammans kommer vi fram till den lösning som bäst möter dina behov.

Följ oss på sociala medier!