Elektrikerna i Östergötland

Kontakta oss vardagar 07-16

010 - 221 64 70

Jour alla andra tider

010 - 221 64 70

Följ oss på sociala medier

Elektrikerna i Östergötland AB

Elinstallationer i Motala

I Motala står Elektrikerna i Östergötland redo att erbjuda omfattande hjälp när det kommer till dina elinstallationer. Med ett dedikerat team av erfarna elektriker är vi rustade att hantera projekt av alla magnituder. Vårt tjänsteutbud i Motala sträcker sig över en mångfald områden, inklusive entreprenad och elinstallationer inom både industri och lantbruk. Dessutom kan vi i Motala erbjuda vår expertis när det gäller installationer av laddstationer och luftvärmepumpar för privata ändamål.

Med den växande efterfrågan för exempelvis laddboxar och laddstolpar i Motala, har vi på Elektrikerna i Östergötland specialiserat oss på installationer av laddstationer och vi garanterar en säker och effektiv process. Om du behöver stöd med att installera laddstolpar eller laddboxar i Motala, är du mer än välkommen att kontakta oss.

Elinstallationer av erfarna elektriker

För de som söker efter ett både energieffektivt och miljövänligt sätt att värma och kyla sina hem, erbjuder vi i Motala professionella installationer av luftvärmepumpar. Med våra kunniga elektriker kan du vara trygg med att din installation kommer att utföras med expertis och omsorg om dina behov och önskemål.

Följ oss på sociala medier!