Elektrikerna i Östergötland

Kontakta oss vardagar 07-16

010 - 221 64 70

Jour alla andra tider

010 - 221 64 70

Följ oss på sociala medier

Elektrikerna i Östergötland AB

Elinstallationer i Mjölby

Du som behöver hjälp med elinstallationer i Mjölby kan vända dig till oss på Elektrikerna i Östergötland. Våra erfarna elektriker finns tillgängliga för projekt i både stor och liten skala. Vi utför olika typer av entreprenad, liksom elinstallationer inom industri och lantbruk.

Hos oss kan du även få hjälp med elinstallationer i Mjölby av bland annat laddstationer och luftvärmepumpar för privat bruk. Anlitar du oss kan du alltid vara säker på att du får säkra och effektiva elinstallationer.

Installation av laddboxar och laddstoplar

Allt eftersom fler byter ut sina fossildrivna bilar mot elbilar, ökar efterfrågan på laddboxar och -stolpar. Idag finns det ett växande behov för fler laddstationer över i stort sett hela landet. Att det finns goda möjligheter att ladda sin elbil är också en förutsättning för att den gröna omställningen ska fungera.

På Elektrikerna i Östergötland är vi specialiserade på installationer av laddare för elbil. Vi kan garantera att arbetet blir säkert utfört på ett sätt som gör att allt fungerar som det ska. Våra tjänster för elinstallation av en ny laddstation vänder sig till både privatpersoner och företag. Behöver du hjälp med elinstallationer i Mjölby av laddstolpar eller boxar är du välkommen att kontakta oss med dina önskemål.

Installation av luftvärmepump

En luftvärmepump är ett utmärkt val för dig som är ute efter ett effektivt sätt att värma och kyla ditt hem eller andra lokaler på. Luftvärmepumpar är dessutom ett miljövänligt alternativ. De använder utomhusluft för att sprida värme inomhus. Något som sparar el och även är väldigt kostnadseffektivt.

Vi hjälper dig med elinstallationer i Mjölby av luftvärmepump, så att du kan göra både miljön och din plånbok en tjänst. Våra elektriker har den expertkunskap som krävs för att på ett säkert sätt genomföra en komplett installation av luftvärmepumpar. Vi guidar dig genom hela processen och hjälper dig att välja rätt värmepump som passar dina behov.

Följ oss på sociala medier!